Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

diumenge, 1 de juny del 2014

Promoció a Mater Training


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com

Fa poc vaig explicar per aquí el motiu que em feia escriure menys sovint del que m’agradaria: Mater Training, el projecte de preparació al part i postpart online que comparteixo amb quatre amigues i companyes. De moment l’acollida de la pàgina està essent força positiva, i des d’aquest bloc hi estan arribant força visites.

Com heu vist fins ara, aquest bloc no conté publicitat, ni és la meva intenció que n’hi hagi. La millor recompensa que em dóna és la que ja tinc: per una banda els vostres comentaris, i per l’altra el comptador de visites en ascens. No obstant, donat que fins ara he anat publicant els avenços de Mater Training, avui sí que faig un petit incís per oferir als meus lectors i lectores un petit descompte en el nostre curs online. Simplement utilitzant el codi BLOGMATER a l’hora de realitzar la compra del curs, podreu gaudir d’un descompte del 20%. Teniu temps fins al 15 de juny.

I, tot i tenir aquest projecte entre mans, aquest bloc continua en marxa! Seguiré escrivint, aclarint dubtes i compartint experiències com els darrers tres anys i pico.


Gràcies per ser-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada