Avís important

El contingut d'aquest bloc és informatiu i no substitueix en cap cas la consulta presencial amb el professional de salut pertinent, sino que la complementa. En cas de dubte, contacteu amb el vostre especialista.

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Article interessant


Aquest bloc s'ha traslladat! Em trobareu a www.laurarodellar.com


Sé que fa temps que no escric… després de les vacances, l'inici del curs (adaptació a P3 inclosa) implica una reestructuració de totes les rutines familiars. Si a això li sumem la feina a l'hospital i les hores dedicades a fer créixer Mater Training, el resultat és poc temps per escriure. No obstant sí que he escrit alguns articles xulos per al bloc de Mater Training que vull traduir al català i publicar aquí.

Avui no escric jo, però vull compartir un article que he trobat al blog Maternidad Consciente, de la Mònica Manso (terapeuta Gestalt), i que m'ha encantat. Parla de l'epidural. Remenant per la xarxa trobareu de tot sobre el tema: com n'és d'horrorosa o com n'és de fantàstica… i en realitat, com explica la Mònica, no és "ni xixa ni limoná". Un dia ja diré la meva sobre el tema, però m'encanta aquest enfoc que en fa una persona que no és metge:

http://www.maternidad-consciente.blogspot.com.es/2014/09/epidural-consciente-versus-epidural.html#more

Justament dilluns vaig assistir un part on després de moltes hores d'evolució lenta la mare va optar per l'analgèsia epidural. Va descansar una estona i en un tres i no res va néixer la petita en un part molt bonic i gaudit.

Ens veiem aviat, ho prometo!

Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada